Αξιολογήσεις

Reviews

Ελισάβετ Παπαμιχελάκη

Συνεργασία,συνέπεια,επαγγελματισμός,κατανόηση! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ΟΛΑ ❤️ εξαιρετική καθηγήτρια με άριστες γνώσεις που λύνουν κάθε απορία…γεμάτη φως μεταδιδόμενο…

Maria Katsiouli

Εξαιρετική καθηγήτρια και πολύ φιλική! Με βοήθησε πολύ στο μάθημα της Στατιστικής! Με εξυπηρέτησε αμέσως παρά τον περιορισμένο χρόνο και καλύψαμε πλήρως την ύλη! Πάντα συνεπής και υποστηρικτική!

Ναζού Δανάη

Εξαιρετική καθηγήτρια! Δεν είχα ίδεα από στατιστική και κατάλαβα μέσα σε μια εβδομάδα μαθημάτων. Με εξυπηρέτησε άμεσα την περίοδο εξεταστικής μου και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Alexandros Tsalapatas

Εξαιρετική, και πολύ μεταδοτική. Η παράδοση της ύλης έγινε με τρόπο εύκολα κατανοητό, και καλύφθηκε η πλειοψηφία της ύλης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Φάκλαρη Άννα

Άριστη συνεργασία. Με βοήθησε πολύ να κατανοήσω την στατιστική και να την εφαρμόσω στο πρόγραμμα spss. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κατερίνα Δήμου

Βλέπεις τη στατιστική με άλλο μάτι χάρη, στη διάθεση και την προθυμία για βοήθεια και εξήγηση! Μακάρι όλοι να τα έκαναν να φαίνονται τόσο απλά. Την ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση κι την προτείνω ανεπιφύλακτα!
 • positive review  Εξαιρετική επαγγελματίας!! Άριστη στη δουλειά της! Πολύ βοηθητική και φιλική!!

  Eirini Garefalaki Avatar Eirini Garefalaki
  14 Ιουλίου 2022

  positive review  Εξαιρετική στη δουλειά της και με αρκετή υπομονή!

  Lefteris Ioannidis Avatar Lefteris Ioannidis
  7 Ιανουαρίου 2024

  positive review  Εξαιρετική η συνεργασία μας!! Γνώση, μεταδοτικότητα και διάθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε τέτοιου είδους εργασία !!!!

  Anna Ritou Avatar Anna Ritou
  3 Φεβρουαρίου 2021

  positive review  Εξαιρετική στην δουλειά της!!

  Βασίλης Μπατζόλης Avatar Βασίλης Μπατζόλης
  28 Αυγούστου 2023
 • positive review  Statistical methods involved in carrying out a study include planning, designing, collecting data, interpreting, drawing meaningful interpretation and reporting of the research findings. Hence, this page has reached the specified target

  Sofia Arvanitidou Avatar Sofia Arvanitidou
  18 Ιουνίου 2019

  positive review  Πολύ καλή η συνεργασία μου με τη Νατάσα στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας! Άμεση, ευχάριστη και φιλική επικοινωνία!

  Xristos Ziakas Avatar Xristos Ziakas
  16 Ιουλίου 2022

  positive review  Τα μαθήματα με βοηθησαν πολύ στην ανάλυση δεδομένων για τη διατριβή μου! Η Νατάσα ήταν πρόθυμη και πολύ βοηθητική σε κάθε απορία και δυσκολία! Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία!!

  Ουρανία Γεωργίου Avatar Ουρανία Γεωργίου
  18 Μαΐου 2023

  positive review  Εξαιρετικά μεταδοτική και άριστη επαγγελματίας ! Με βοήθησε στο μάθημα της Βιοστατιστικής κάνοντας με να καταλάβω πλήρως το αντικείμενο. Την ευχαριστώ πολύ για όλα!

  Vato Mamakou Avatar Vato Mamakou
  19 Ιουλίου 2022
 • positive review  Πολύ ευχαριστημένη απο την συνεργασία μου με την Νατάσα δουλεύει με επαγγελματισμό και αμεσότητα!!

  Ευα Κραχτιδου Avatar Ευα Κραχτιδου
  16 Αυγούστου 2023

  positive review  Natasa was great help! She was willing to do the classes in English, and did an amazing job. She came prepared and helped me so much over the course of... Περισσότερα

  Yentl Sarah Avatar Yentl Sarah
  13 Νοεμβρίου 2021

  positive review  Εξαιρετική στη δουλειά της, φιλική, με μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα.. Ευχαριστώ πολύ!

  Έλενα Χατζηλαζαρίδου Avatar Έλενα Χατζηλαζαρίδου
  4 Οκτωβρίου 2021

  positive review  Θα ήθελα να ευχαριστήσω για όλα τη Νατάσα, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και την πολύτιμη βοήθεια της στην έρευνα μου. Συνεπης, επαγγελματίας και υποστηρικτική η παρουσία της. Τη... Περισσότερα

  Dwra Ksanthopoulou Avatar Dwra Ksanthopoulou
  29 Μαΐου 2021
 • positive review  I asked Statistics & Data Analysis to analyse for me the data of a study. Having used other similar services in the past for various other studies and scientific publications,... Περισσότερα

  Dotis Malamas Avatar Dotis Malamas
  2 Ιουλίου 2019

  positive review  Εχτός απο πολύ καλή καθηγήτρια είναι πάνω απο όλα ανθρωπος, που νοιάζεται για τους μαθητές της και δείχνει αγάπη για αυτό που κάνει και το μεταφέρει και στους άλλους !!👏🏼

  Marisia Iordanou Avatar Marisia Iordanou
  10 Απριλίου 2022

  positive review  Εξαιρετική επαγγελματίας με μεταδοτικοτητα και αποτελεσματική. Με εξυπηρέτησε άμεσα, παρότι δεν ήμουν προγραμματισμένος και καταφέραμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος της βιοστατιστικής σε συνδυασμό με... Περισσότερα

  Ektoras Chasaneas Petras Avatar Ektoras Chasaneas Petras
  14 Ιουνίου 2022

  positive review  Τα μαθήματα που έκανα με βοήθησαν πάρα πολύ να κατανοήσω την λογική του SPSS

  Georgiades Kiki Avatar Georgiades Kiki
  20 Μαρτίου 2023
 • positive review  Εξαιρετική συνεργασία! Σίγουρα θα ξανά προτιμηθεί στο μέλλον!!!

  Gely Samara Avatar Gely Samara
  21 Ιουνίου 2019

  positive review  Εξαιρετική η Νατάσα και πολύ καλη στην καθοδήγηση.με βοήθησε να πολύ σε εργασία για το μεταπτυχιακό.

  Yiannis Trousas Avatar Yiannis Trousas
  4 Ιουλίου 2022

  positive review  Πολύ βοηθητική και κατανοητή στο μάθημα, ιδανική για άτομα που πρέπει να κατανοήσουν το αντικείμενο στα ελληνικά και τα αγγλικά ταυτόχρονα! Το περιβάλλον του μαθήματος ευχάριστο και φιλικό!

  Danae Karagianni Avatar Danae Karagianni
  19 Ιουλίου 2022

  positive review  Η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική! Η Νατάσα προσέχει πολύ την δουλειά της και κατανοεί απόλυτα αυτό που χρειάζεσαι. Επίσης, μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία μαζί σου ανά πάσα στιγμή.

  Maria Kommata Avatar Maria Kommata
  15 Σεπτεμβρίου 2022

Αξιολογήστε τις υπηρεσίες μας

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων
Average rating:  
 30 reviews
 by ΛΥΔΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΗ

'Aριστη καθηγήτρια με εξαιρετικές γνώσεις και μεταδοτικότητα . Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

 by Dimitris NENO

Εξαιρετική!!! Πληθώρα γνώσεων πάνω στο αντικείμενο, με μεταδοτικότητα και υπομονή (πράγμα σπάνιο). Μία από τις καλύτερες συνεργασίες.

 by Χαρίση Στέλλα

Όπως έχω πει πολλές φορές και στην ίδια ήταν θεόσταλτη για εμένα! Κάναμε μαζί το κομμάτι της στατιστικής ανάλυσης της διπλωματικής μου. Την ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου προσέφερε, για την ασφάλεια που με έκανε να αισθανθώ μια περίοδο όπου μόνο καλή δεν ήταν για εμένα, αλλά και για όλο το αποτέλεσμα συνολικά! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!!! Μακάρι όλοι οι καθηγητές να ήταν το ίδιο καταρτισμένοι όπως και εκείνη! Άψογη!

 by Αναστασία Σιαβελή

Εξαιρετική καθηγήτρια με υπομονή να εξηγεί και να ξανά εξηγεί.Έχει μεταδοτικότητα και πάντα προσπαθεί να βρεί ώρες για μάθημα ή για αναπλήρωση κάποιων.

Page 1 of 8:
«
 
 
1
2
3
 
»