Αξιολογήσεις

Reviews

Ελισάβετ Παπαμιχελάκη

Συνεργασία,συνέπεια,επαγγελματισμός,κατανόηση! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για ΟΛΑ ❤️ εξαιρετική καθηγήτρια με άριστες γνώσεις που λύνουν κάθε απορία…γεμάτη φως μεταδιδόμενο…

Maria Katsiouli

Εξαιρετική καθηγήτρια και πολύ φιλική! Με βοήθησε πολύ στο μάθημα της Στατιστικής! Με εξυπηρέτησε αμέσως παρά τον περιορισμένο χρόνο και καλύψαμε πλήρως την ύλη! Πάντα συνεπής και υποστηρικτική!

Ναζού Δανάη

Εξαιρετική καθηγήτρια! Δεν είχα ίδεα από στατιστική και κατάλαβα μέσα σε μια εβδομάδα μαθημάτων. Με εξυπηρέτησε άμεσα την περίοδο εξεταστικής μου και θα την πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Alexandros Tsalapatas

Εξαιρετική, και πολύ μεταδοτική. Η παράδοση της ύλης έγινε με τρόπο εύκολα κατανοητό, και καλύφθηκε η πλειοψηφία της ύλης, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Φάκλαρη Άννα

Άριστη συνεργασία. Με βοήθησε πολύ να κατανοήσω την στατιστική και να την εφαρμόσω στο πρόγραμμα spss. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Κατερίνα Δήμου

Βλέπεις τη στατιστική με άλλο μάτι χάρη, στη διάθεση και την προθυμία για βοήθεια και εξήγηση! Μακάρι όλοι να τα έκαναν να φαίνονται τόσο απλά. Την ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση κι την προτείνω ανεπιφύλακτα!
 • positive review  Εχτός απο πολύ καλή καθηγήτρια είναι πάνω απο όλα ανθρωπος, που νοιάζεται για τους μαθητές της και δείχνει αγάπη για αυτό που κάνει και το μεταφέρει και στους άλλους !!👏🏼

  Marisia Iordanou Avatar Marisia Iordanou
  10 Απριλίου 2022

  positive review  Εξαιρετική η Νατάσα και πολύ καλη στην καθοδήγηση.με βοήθησε να πολύ σε εργασία για το μεταπτυχιακό.

  Yiannis Trousas Avatar Yiannis Trousas
  4 Ιουλίου 2022

  positive review  Εξαιρετική στη δουλειά της και με αρκετή υπομονή!

  Lefteris Ioannidis Avatar Lefteris Ioannidis
  7 Ιανουαρίου 2024

  positive review  Εξαιρετική επαγγελματίας,με βοήθησε πολύ στην μεταπτυχιακή μου εργασία!!

  Ioanna Pg Avatar Ioanna Pg
  18 Ιουλίου 2022
 • positive review  Διαθέτει εμπειρία και γνώση. Εξηγεί δύσκολα θέματα με σαφήνεια και κατανόηση. Διαθέτει υπομονή και μεθοδικότητα, μαζί καταφέραμε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα. 🥳

  Fiona Vyshka Avatar Fiona Vyshka
  4 Μαρτίου 2024

  positive review  Εξαιρετικά μεταδοτική και άριστη επαγγελματίας ! Με βοήθησε στο μάθημα της Βιοστατιστικής κάνοντας με να καταλάβω πλήρως το αντικείμενο. Την ευχαριστώ πολύ για όλα!

  Vato Mamakou Avatar Vato Mamakou
  19 Ιουλίου 2022

  positive review  Η Νατάσα είναι άψογη στη δουλειά της, υποστηρικτική, με μεταδοτικότητα και γνωστής του αντικειμένου.

  Maria Barouxaki Avatar Maria Barouxaki
  10 Ιουνίου 2022

  positive review  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ!!!!Ότι και να γράψω είναι λίγο..... Απίστευτη στη δουλειά της πάρα πολύ καλή μεταδοτικότητα!!!! Χάρηκα πάρα πολύ για τη συνεργασία μας!!!!

  Xrysoula Dritsu Avatar Xrysoula Dritsu
  23 Ιανουαρίου 2024
 • positive review  Η συνεργασία μας ήταν άριστη!!!Η Νατάσα έχει μεταδοτικότητα,είναι άψογη επαγγελματίας,πολύ φιλική και υποστηρικτική!!!

  Χαρά Κρατημένου Avatar Χαρά Κρατημένου
  23 Απριλίου 2023

  positive review  Πολύ καλή συνεργασία! πολύ καλή στην δουλειά της, συστήνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε ανάγκη έχει κανείς στην στατιστική.

  Stephanos Prodromidis Avatar Stephanos Prodromidis
  28 Σεπτεμβρίου 2023

  positive review  Η κ. Νατάσα Μαυρομουστάκη είναι άριστη επαγγελματίας. Είχαμε εξαιρετική και άμεση επικοινωνία. Το μάθημα κανονίστηκε εύκολα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την βοήθεια που μου προσφέρθηκε. Οι οδηγίες ήταν πολύ... Περισσότερα

  Anna Kavvadia Avatar Anna Kavvadia
  9 Απριλίου 2024

  positive review  Εξαιρετική συνεργασία! Σίγουρα θα ξανά προτιμηθεί στο μέλλον!!!

  Gely Samara Avatar Gely Samara
  21 Ιουνίου 2019
 • positive review  Πολύ καλή καθηγητρια και επαγγελματιας, με βοήθησε στην κατανόηση της στατιστικής και στην προετοιμασία για το μάθημα μου. Βρήκε κενά στις γνώσεις μου που μόνος δεν θα είχα βρει. Είμαι... Περισσότερα

  Apostolos Tsardas Avatar Apostolos Tsardas
  17 Φεβρουαρίου 2024

  positive review  Statistical methods involved in carrying out a study include planning, designing, collecting data, interpreting, drawing meaningful interpretation and reporting of the research findings. Hence, this page has reached the specified target

  Sofia Arvanitidou Avatar Sofia Arvanitidou
  18 Ιουνίου 2019

  positive review  Πολυ καλη η συνεργασια μου με τη Νατασα! Με βοηθησε και με μαθηματα στατιστικης οσο και με το κομματι στατιστικης αναλυσης στη πτυχιακη μου! Παντα συνεπης, βοηθητικη και φιλικη 🙂

  Lydia Soilemezi Avatar Lydia Soilemezi
  15 Ιουλίου 2022

  positive review  Τα μαθήματα που έκανα με βοήθησαν πάρα πολύ να κατανοήσω την λογική του SPSS

  Georgiades Kiki Avatar Georgiades Kiki
  20 Μαρτίου 2023
 • positive review  Εξαιρετική η συνεργασία μας!! Γνώση, μεταδοτικότητα και διάθεση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα για κάθε τέτοιου είδους εργασία !!!!

  Anna Ritou Avatar Anna Ritou
  3 Φεβρουαρίου 2021

  positive review  Πολύ καλή η συνεργασία μου με τη Νατάσα στο πλαίσιο εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας! Άμεση, ευχάριστη και φιλική επικοινωνία!

  Xristos Ziakas Avatar Xristos Ziakas
  16 Ιουλίου 2022

  positive review  Η κυρία Νατάσα αγαπά αυτό που κάνει και το εκπέμπει προς τα έξω !! Είναι πολύ υποστηρικτική και βοηθητική , την συστήνω ανεπιφύλακτα !!!

  Χρύσια Επιφανείου Avatar Χρύσια Επιφανείου
  10 Απριλίου 2022

  positive review  Άψογη συνεργασία με συνέπεια , αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

  Ηλιάνα Ασβεστά Avatar Ηλιάνα Ασβεστά
  15 Ιουνίου 2021

Αξιολογήστε τις υπηρεσίες μας

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Στατιστική και Ανάλυση Δεδομένων
Average rating:  
 47 reviews
 by Μάνος Σηφάκης

Εξαιρετική καθηγήτρια και μία από τις καλύτερες συνεργασίες! Με γνώσεις που βασίζονται σε γερές βάσεις και μεγάλη αυτοπεποίθηση που καλλιέργησε εξ αρχής αίσθημα ασφαλείας, με βοήθησε απίστευτα να εξοικειωθώ με το περιβάλλον τού SPSS και να κατανοήσω σε βάθος ό,τι αφορούσε τις στατιστικές αναλύσεις που έπρεπε να πραγματοποιήσω και, εν τέλει, να υποστηρίξω, στα πλαίσια της μεταπτυχιακής μου διατριβής στις Κοινωνικές Επιστήμες... Εξαιτίας τής ανεκτίμητης βοήθειάς της και με καταλύτη τον εξαιρετικά υψηλό της επαγγελματισμό, πλέον, δεν με φοβίζει η προοπτική τού να κάνω εκ νέου χρήση τής ποσοτικής ερευνητικής μεθοδολογίας σε οποιοδήποτε πιθανό μελλοντικό ακαδημαϊκό ή/και επαγγελματικό πλαίσιο... Την ευχαριστώ από καρδιάς και την συστήνω ανεπιφύλακτα!

 by Μαρία Σάγγου

Εξαιρετική καθηγήτρια και πάντα πρόθυμη να προσφέρει τις γνώσεις της απλόχερα!

 by Ypapanti

Άψογη συνεργασία που προσφέρει ασφάλεια και καθοδήγηση!
Είναι παρά πολύ αποτελεσματική και πάντα διαθέσιμη για ο,τι προκύψει. Εξηγεί τα πάντα με ακρίβεια και υπομονή. Σημαντικός βοηθός σε κάθε βήμα, υπέροχη καθηγήτρια και άνθρωπος !!!! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

 by Χρύσα Κρητικού

Πολύ καλή συνεργασία. Πάντα ευέλικτη και παρούσα στο να βοηθήσει. Γνωρίζει πολύ καλή στατιστική και έχει πολύ καλή εμπειρία στον κλάδο της. Την συστήνω ανεπιφύλακτα! Ένας πολύ καλός άνθρωπος, με αγάπη για αυτό που κάνει.

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»